Wednesday, May 20, 2009

Alam Rockensteiners

Internet= maya. Maya= internet. Merepek aku nih. Tp itu yg aku faham tntg dunia IT. Honestly, aku x penah tau pon myspace, friendster, facebook n yg sewktu dgnnye mase aku skola mngah dulu. Aku start tau bile adek aku bgtau n die la yg wat kan ms( myspace) n fs(friendster) aku. Lepas abes je spm, aku ape lg la, godek2 la dunia IT ( org xdek keje...camtuh la..huhu). Bile da godek2 alam maya tuh, baru la aku tau ade nye Rockensteiners ataupon rngkasnye rc(fan club faizal tahir). Aku nih da la peminat fanatik faizal tahir(yeke??vote pon x penah...hahha). So, aku pon join la rc nih lg2 bile aku x tau nk wat pe smntara tggu result spm mase tu. Excited giler ah mase tuh. Mase join rc tu, aku dpt ramai kwn2 baru. Walaupon aku x pena jumpe diorg, tp bg aku diorg ttp kwn aku. Tp aku bkn member rc lg skang nih ( sedey nyee...uwaaaaaaaaa). Rindu sgt nk borak ngan korg sume. Pape pon, aku ingin melahirkan penghrgaan wat sume member2 rc yg pernah aku kenal suatu ketika dahulu( skema giler ayt nih...huu). Luv all of u Rockensteiners!!

-mak belalang-
-pak belalang-
-tralala@sakinah syahirah-
-superFridey@jumaat-
-horror@syahid amjad-
-tintaemas@kak sha-
-sue ann-
-kak jijah@opah-
-kak sakinah-
-ateeya-
-kak rienn-
-kak sharina-
-kak aryna-
-kak ecah-
-kak dewi-
-opah pejal-
-kak niki-
-kak malin-
-berong-
-bong-

*kalo ade yg tertggl bgtau ek....ku nih pelupa sket*

4 comments:

~SuperFridey~ said...

huhu..aku org ke4 ea??
tp ni yg aku nk marah ni..eja nick aku salah..SuperFridey laa bkn SuperFriday..hehhe..ada beza tau~

¬BeLLa UiTMc¬ said...

aku kene up kan mb ngan pb...huhu...eyh2...syilap2...hahaha...
aku edit ah nih..
mu xyah riso ngat la...hikhik
ampunnn moyangkuu!!

sophie said...

la bella ni minat rocks gak yer =)
hehe...
x ku sangka..

eh?abg payung la..

¬BeLLa UiTMc¬ said...

haha...baru tau ke su...huhu

sape abg payung???dop kenal